Το εργαστήριο μας

Η charismama δημιουργήθηκε το 2021 και εδρεύει στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας όπου βρίσκεται το εργαστήριο παραγωγής μαρμελάδων και γλυκών του κουταλιού αλλά και η κεντρική διάθεση αυτών.


Στο εργαστήριό μας καθημερινά και με πολλή αγάπη παράγουμε υψηλής ποιότητας γλυκά εδέσματα για όλους εσάς που αναζητάτε ελληνικά, χειροποίητα, μοναδικής γεύσης και αισθητικής προϊόντα.


Όλα ξεκίνησαν όταν συνειδητοποιήσαμε την μεγάλη απήχηση που είχαν τα γλυκά εδέσματα που κερνούσαμε τους καλεσμένους μας. Τα θετικά τους σχόλια για την χαρακτηριστική γεύση των γλυκών μας και οι παροτρύνσεις τους να ασχοληθούμε επαγγελματικά με το αντικείμενο σε συνδυασμό με την ανάγκη του κόσμου για ποιοτικά, χειροποίητα γλυκά μας οδήγησαν στη δημιουργία της charismama.

Τώρα πλέον έχετε όλοι τη δυνατότητα να γευτείτε τα προϊόντα μας και να τα προσφέρετε στους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους.


Σκοπός μας είναι να φέρουμε την παράδοση και τις μνήμες της παιδικής μας ηλικίας στο σήμερα και να συστήσουμε στις νέες γενιές τα γλυκά του κουταλιού ως μια πιο αγνή επιλογή γλυκιάς απόλαυσης.

Αποδομώντας κανείς το λογότυπό μας μπορεί να καταλάβει πολλά για εμάς.

Το βάζο συμβολίζει τη συσκευασία των προϊόντων μας.

Το φύλλο την αγάπη μας και το ενδιαφέρον μας για τη φύση, τους καρπούς που μας προσφέρει και όλους εκείνους που μοχθούν να την καλλιεργήσουν με αγάπη και σεβασμό.

Το charismama συμβολίζει τις δύο γυναίκες που βρίσκονται πίσω από αυτή τη πρωτοβουλία, την Χάρις και τη μαμά της, την Σπυριδούλα που διαθέτει το χάρισμα να δημιουργεί γλυκά εδέσματα με μοναδική γεύση και υφή.